PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Irokui.

Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
100%
 100% [ 1 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 1
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 27

RašytiTemos pavadinimas: Irokui.   Pir. 12 19, 2011 10:59 pm

    oficialus puslapis: Irokui.
    žanras: Visual kei/J-rock
    susikūrė:2005m.
    Pavadinimas japoniškai: イロクイ。

Diskografija
    2009-12-02 Open Heart Kingdom [albumas]
    2009-11-04 Fantasic Dreamer ~Sleeping beauty~ [maxi-singlas]
    2009-07-08 Matenrou no ame otoko [maxi-singlas]
    2009-03-11 Sakura Seven [singlas]
    2008-10-29 Utau kuchibiru [mini-albumas]
    2008-03-26 Mrs Albino to Mr Carbon [maxi-singlas]
    2007-11-28 Ginsei no Flare zaregoto [albumas]
    2007-07-04 Mad Hatter Crash [maxi-singlas]
    2007-02-28 Jikochuu Alice [maxi-singlas]
    2006-11-15 Poji setsunai hi [maxi-singlas]
    2006-10-11 Negaomo Type [maxi-singlas]
    2006-08-02 Inamenai tsukusu Type [maxi-singlas]
    2006-06-14 Kuraikiri [maxi-singlas]
    2006-05-17 Ahidaguhi[maxi-singlas]
    2006-03-15 Zensai [maxi-singlas]
    2005-10-03 Irokichi○i [mini-albumas]
    2005-08-10 Irokichi○i [mini-albumas]
    2005-06-01 Yuenai Disc [singlas]


Grupės nariai:

Vokalas: Yuuri

Gitara: Hazuki

Gitara: Shuuta

Bosas: Ritsu

Būgnai: Natsuki

EX-Nariai:
Gitara: Makoto [2006 paliko grupę]
Būgnai: Nono [2006 paliko grupę]


PV:
vhttps://www.youtube.com/v/enrma-3-HNE[/flash]


Paskutinį kartą redagavo hoshii, Sk. 07 29, 2012 4:02 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
Irokui.
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: I-
Pereiti į: