PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 INSANITY FRONTIER

Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 27

RašytiTemos pavadinimas: INSANITY FRONTIER   Pir. 12 19, 2011 10:55 pm

    oficialus puslapis: INSANITY FRONTIER
    žanras: visual kei
    susikūrė:2005
    Išsiskyrė: 2008

Diskografija:
    2008.10.13 [鈴蘭] {MAXI SINGLAS}
    2008.8.29 [THE DEAD of MURDER SHOW] {MAXI SINGLAS}
    2008.1.3 [燐火-rinka-] {MAXI SINGLAS}
    2007.11.30 [赤冬-sekitou-] {MAXI SINGLAS}
    2007.6.29 [証拠隠滅・紫版] {3-asis MINI ALBUMAS}
    2007.4.27 [Pink Spring Breeze] {2-asis MAXI SINGLAS}
    2005.10.31 [時雨] {1-asis MAXI SINGLAS}
    2006.8.4 [終焉ノ暁] [1-asis MINI ALBUMAS]

Grupės nariai:

Vokalas: kokoro
Gimimo data:2.12
Kraujo grupė:A

Gitara: oshie
Gimimo data::9.27
Kraujo grupė:A

Gitara: dai
Gimimo data:12.26
Kraujo grupė:O

Bosas: you
Gimimo data:3.25
Kraujo grupė:A

Būgnai:Genpaku
Gimimo data:1.7
Kraujo grupė:O

LIVE:
Spoiler:
 
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
INSANITY FRONTIER
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: I-
Pereiti į: