PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 ReivieЯ

Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
67%
 67% [ 2 ]
4
33%
 33% [ 1 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 3
 

AutoriusPranešimas
Mora
Jau kietas
avatar

Pranešimai : 216
Taškai : 496
Reputacija : 5
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 75

RašytiTemos pavadinimas: ReivieЯ   Pir. 12 19, 2011 10:52 pm


Žanras: jrock/metal
Susikūrė: 2007
Išsiskyrė: 2011/08/02
Oficialus puslapis


Diskografija:
2011/08/02 『a dedicate to all of you.』[Albumas]
2010/12/30 contrastive pictures E.P [Singlas]
2010/03/31 -Dope- [Singlas]
2009/12/16 Agreement to us. [Albumas]
2009/06/17 Distracted Womb
2009/01/12 [words] [Singlas]
2008/08/06 Declare [Singlas]
2008/06/04 JUDGMENT#003 [Omnibus]
2007/08/14 OUT OF VOID [Singlas]


Nariai:

Vokalas: Jey
Gimimo data: 12/30
Kraujo tipas: A


Gitara: Makoto
Gimimo data: 7/10
Kraujo tipas: O


Gitara: Kou
Gimimo data: 7/28
Kraujo tipas: A


Bosas: Hayato
Gimimo data: 3/27
Kraujo tipas: A


Būgnai: Hiro
Gimimo data: 8/21
Kraujo tipas: A


Daina:

Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
Svečias
Svečias



RašytiTemos pavadinimas: Re: ReivieЯ   Pen. 08 03, 2012 2:11 pm

Turiu prisipažinti, kad Jey turi nerealų balsą, o jo 'Hageshisa to...' cover'is mane iš koto išmušė o_____o

Tokio įdealaus cover'io dar nebuvau girdėjusi.
Atgal į viršų Go down
Mora
Jau kietas
avatar

Pranešimai : 216
Taškai : 496
Reputacija : 5
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 75

RašytiTemos pavadinimas: Re: ReivieЯ   Pen. 08 03, 2012 3:54 pm

ReivieЯ buvo nuostabi grupė tiesą sakant. Ir jų live energingi, kiekvienais metais jie tobulėjo. Liūdna, kad išsiskyrė, bet ši grupė jiems visiems buvo tikrai gera patirtis ir tikiuos juos greitai vėl išvysti. Nesakau, kad jie dingo, jie dalyvauja session bands, bet norėčiau, kad bent kuris iš jų pagaliau papultų į oficialią grupę~

appl džiaugiuos, kad tau patiko jo cover'is!
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
Sponsored content




RašytiTemos pavadinimas: Re: ReivieЯ   

Atgal į viršų Go down
 
ReivieЯ
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: R-
Pereiti į: