PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Oblivion Dust

Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 27

RašytiTemos pavadinimas: Oblivion Dust   Pir. 12 19, 2011 10:51 pm

    Oficialus tinklalapis: Oblivion Dust
    Žanras: Alternative Rock, Hard Rock, Post-grunge
    Susikūrė: 1996m.
    Išsiskyrė: 2001m.
    Susikūrė dar kartą: 2007m.
    Statusas: Aktyvūs
    Įrašų studija: Cutting Edge
    Kitas pavadinimas: OD
    Šalis: Japonija


Diskografija:
    2008-08-27 "GIRL IN MONO / BED OF ROSES" [Singlas]
    2008-01-23 "OBLIVION DUST" [Albumas]
    2001-08-08 "RADIO SONGS~Best of Oblivion Dust" [Albumas]
    2000-11-22 "BUTTERFLY HEAD" [Albumas]
    2000-09-27 "DESIGNER FETUS" [Singlas]
    2000-07-12 "FOREVER" [Singlas]
    1999-12-26 "REBORN" [Albumas]
    1999-12-26 "CRAZY" [Singlas]
    1999-10-27 "GOODBYE" [Singlas]
    1999-03-25 "YOU" [Singlas]
    1999-01-13 "BLURRED" [Singlas]
    1998-07-23 "MISERY DAYS" [Albumas]
    1998-05-20 "TRUST" [Singlas]
    1998-03-25 "THERAPY" [Singlas]
    1997-06-25 "LOOKING FOR ELVIS" [Albumas]
    1997-05-20 "FALLING" [Singlas]
    1997-03-26 "NUMB" [Singlas]
    1997-01-22 "SUCKER" [Singlas]


Grupės nariai:

    Vokalistas: KEN LLOYD

    Gitaristas, programuotojas: K.A.Z

    Bosistas: RIKIJI


PV:


by WataRyuu
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
Oblivion Dust
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: O-
Pereiti į: