PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Called≠Plan

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
Mora
Jau kietas
avatar

Pranešimai : 216
Taškai : 496
Reputacija : 5
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 74

RašytiTemos pavadinimas: Called≠Plan   Pir. 12 19, 2011 10:40 pm

Žanras: visual kei
Susikūrė: 2009
Oficialus puslapis

Diskografija:
2011/06/01 『Carnival King』[singlas]
2011/03/23 『アナタノ青春わしづかみ★』[maxi singlas]
2010/11/10 『Radical,Cherry Boy&Girl』 [maxi singlas]
2010/04/05 『Quantum Leap』 [maxi singlas]
2009/11/10 『IMAGE PLAN』 [maxi singlas]
2009/11/10 『ONYX』 [CD]

Grupės nariai:

Vokalas: Yuuto (ユウト)
Gimimo data: 1/27
Kraujo grupė: B


Gitara: Otoha (牡葉)
Gimimo data: 5/10
Kraujo grupė: A


Gitara: Rei (玲)
Gimimo data: 11/6
Kraujo grupė: A


Bosas: 柊-Syu-
Gimimo data: 6/3
Kraujo grupė: B

Padedantys nariai:
Būgnai: karen (カレン)


PV:
Radical,Cherry Boy&Girl
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
Svečias
Svečias



RašytiTemos pavadinimas: Re: Called≠Plan   Št. 04 21, 2012 9:36 pm

Manau jie daug pasieks! Iš tiesų jie kuria gan originalią muziką.

Jų šokami furi yra tokie linksmi :D Jų muzika mane verčia šypsotis,nes labai primena man 2011m. vasarą.
Atgal į viršų Go down
 
Called≠Plan
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: C-
Pereiti į: