PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 xTRipx

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26

RašytiTemos pavadinimas: xTRipx   Pir. 12 19, 2011 9:48 pm

    Oficialus puslapis: xTRiPx
    žanras: visual kei
    susikūrė:2003


Diskografija:
    Albumai:
    2008.08.13 siesta


    Singlai:
    2010.02.03 Innovation[re]isM
    2009.08.05 Digital'a Nature
    2009.03.25 [-Re:evolutioN-]
    2008.12.31 Dream Catcher
    2008.03.26 HARU IRO PLASTIC
    2007.12.19 raspberry on the Lips
    2007.07.25 Blue well the Air
    2007.06.27 [re in the stripe]
    2007.05.30 Sadistic purple lies
    2007.04.25 Red drug stranger
    2007.02.28 snow white butterfly [九州先行発売限定版]


Grupės nariai:

Vokalas: Yoshito

Gitara: Shogo

Gitara: K

Bosas: Ruchi

Būgnai: Ena

PV mix:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
xTRipx
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: X-
Pereiti į: