PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 100s

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26

RašytiTemos pavadinimas: 100s   Pir. 12 19, 2011 1:55 pm

    Oficialus puslapis: 100s
    Žanras: j-rock/jpop
    susikūrė:2000
    Šalis: Japonija


Diskografija:
    2009.05.27 100s - Monoai / Sorai Aka [ Maxi-Singlas ]
    2009.03.18 sorya soda [ Singlas ]
    2007.05.16 ALL!!!!!! [ Albumas ]
    2005.01.13 OZ [ Albumas ]
    2004.00.00 A/Yasashii lion [singlas]


Grupės nariai:

Vokalas: Kazuyoshi Nakamura

Keyboard: Takafumi Ikeda

Gitara: Shinichi Ono

Gitara: Masahiro Machida

Bosas: Hirou Yamaguchi

Būgnai: Tomu Tamda

PV:
[flash=320,265]http://www.youtube.com/v/fYSWq4F6cQs[/flash]
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
100s
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: #-
Pereiti į: