PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Kamenashi Kazuya

Go down 

kaip vertinate šį aktorių?
5
100%
 100% [ 1 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 1
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 27

RašytiTemos pavadinimas: Kamenashi Kazuya   Pir. 12 19, 2011 8:52 pm

    oficialus puslapis: -
    Vardas: Kamenashi Kazuya
    Japoniškai: 亀梨和也
    Slapyvardžiai: Kame, Kame-chan, Kazu
    Profesija: Aktorius/Dainininkas
    Gimimo data: 1986-02-23
    Šalis/Miestas: Japonija/ Edogawa/ Tokyo
    Ūgis: 172 cm
    Svoris: 54kg
    Kraujo grupė: B
    Talentų agentūra: Johnny's Entertainment
    Informacijos šaltiniai: DramaWiki/ Mydramalist/ Generasia


    Filmografija:

Filmai:
    2009 gokusen [Odagiri Ryuu]
    2006 yuuki [Yuuki]
    2005 kindaichi shounen no jikenbo [Kindaichi Hajime]

JDoram'os
    2010 yamato nadeshiko shichi henge [Takano Kyouhei ]
    2009 rescue [dainininkas]
    2009 kami no shizuku [dainininkas]
    2009 kami no shizuku [Kanzaki Shizuku]
    2008 1 pondo no fukuin [Hatanaka Kousaku]
    2008 1 pondo no fukuin [dainininkas]
    2007 yuukan kurabu [dainininkas]
    2006 tatta hitotsu no koi [Kanzaki Hiroto]
    2006 tatta hitotsu no koi [dainininkas]
    2006 sapuri [Ishida Yuuya]
    2006 sapuri [dainininkas]
    2005 nobuta wo purodyuusu [Kiritani Shuuji]
    2005 nobuta wo purodyuusu [dainininkas]
    2005 gokusen 2 [Odagiri Ryuu]
    1999 3 nen b gumi kinpachi sensei 5 [Fukagawa Akihiko]


Spoiler:
 
Spoiler:
 
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
dynce
Japonas
avatar

Pranešimai : 324
Taškai : 347
Reputacija : 22
Prisijungė : 2011-12-22
Amžius : 26
Miestas : Šiauliai/ Žagarė

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kamenashi Kazuya   Pen. 12 23, 2011 8:24 pm

esu didelė Nobuto mėgėja ir visus pagrindinius tris aktorius belekaip įsimylėjau tarp jų Kame. Mačiau šio mielo vyruko beveik visas dramas ir filmus... Gal aktorius jis ir nepats geriausias, bet jau labai gražusXD labiausiai įsiminė 1 pondo no fukuin tikrai geria pasirodė ir šeip drama gerutėXD. Bei filme Yuuki...
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Kamenashi Kazuya
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: Japonija :: Anime/ Manga/ Filmai/Aktoriai :: Aktoriai-
Pereiti į: