PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Takizawa Hideaki

Go down 

Kaip vertinate šį aktorių?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 27

RašytiTemos pavadinimas: Takizawa Hideaki   Pir. 12 19, 2011 8:49 pm

    oficialus puslapis: -
    Vardas: Takizawa Hideaki
    Japoniškai: 滝沢秀明
    Slapyvardžiai: Tackey, Takky, Taki, hide-kun
    Profesija: Aktorius/Dainininkas
    Gimimo data: 1982-03-29
    Šalis/Miestas: Japonija/ Tokyo
    Ūgis: 169 cm
    Svoris: 58 kg
    Kraujo grupė: A
    Talentų agentūra: Johnny's Entertainment
    Informacijos šaltiniai: DramaWiki/ Mydramalist/ Generasia


    Filmografija:

TV filmai:

    2008 Kokuchi Sezu [Hasegawa Ryou]
    2008 Yukinojou Henge [Nakamura Yukinojou/Yamitarou]
    2007 Kimi ga kureta natsu [Kizaki Masato]
    2007 Romeo and Juliet [Morita Hiromichi]
    2006 Satomi hakkenden [Inuzuka Shino Moritaka]
    2004 Chichi no umi, boku no sora [Hayakawa Kyouhei]


JDoram'os

    2009 Orthros no inu [Ryuuzaki Shinji]
    2008 Osen (dainininkas)
    2005 Yoshitsune [Minamoto No Yoshitsune]
    2003 Boku dake no madonna [Suzuki Kyouichi]
    2002 Taiyou no kisetsu [Dainininkas]
    2002 taiyou no kisetsu [Tsugawa Tatsuya]
    2001 Antique [Kanda Eiji]
    2001 Strawberry on the shortcake [Irie Manato]
    2000 Taiyou wa shizumanai [Masaki Nao]
    1999 Majo no jouken [Kurosawa Hikaru]
    1998 Nyuusu no onna [Kitahara Ryuu]
    1995 Kaiki kurabu [Akaboshi Noboru]

Spoiler:
 
Spoiler:
 
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
Takizawa Hideaki
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: Japonija :: Anime/ Manga/ Filmai/Aktoriai :: Aktoriai-
Pereiti į: