PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Kokia

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią atlikėją?
5
100%
 100% [ 1 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 1
 

AutoriusPranešimas
Idechi
Jau kietas
avatar

Pranešimai : 287
Taškai : 465
Reputacija : 26
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26
Miestas : Klaipėda

RašytiTemos pavadinimas: Kokia   Pir. 12 19, 2011 7:56 pm


Žanrai: J-pop, J-rock
Debiutavo: 1998m.
Oficialus puslapis
last.fm

Diskografija:

Albumai
[1999.07.16] songbird
[2002.01.23] trip trip
[2003.11.12] Remember me
[2004.07.21] Uta ga Chikara
[2006.02.01] pearl ~The Best Collection~
[2006.11.29] aigakikoeru - French Release
[2007.05.23] aigakikoeru - Japanese Release
[2008.02.20] The Voice
[2008.09.17] Kokia complete collection 1998-1999
[2008.09.24] Fairy Dance ~Kokia meets Ireland~
[2008.11.12] Christmas gift
[2009.03.18] Kokia∞Akiko ~balance~
[2009.03.18] Akiko∞Kokia ~balance~ - Limited Release
[2009.12.02] Coquillage ~The Best Collection II~
[2010.03.31] REAL WORLD
[2010.09.15] Musique a la Carte
[2010.10.27] Road to Glory ~long journey~ (mini-album)
[2011.05.18] moment
[2011.08.24] pieces (atnaujinta)

Singlai
[1998.04.29] Aishiteiru Kara
[1998.05.21] Ai no Rinkaku
[1998.11.18] Tears in Love
[1999.06.17] Arigatou...
[2001.05.23] tomoni
[2001.08.22] Say Hi!!
[2001.11.21] Tenshi
[2002.01.23] Ningentte Sonna Mono ne
[2003.05.21] Kawaranai Koto ~since 1976~
[2003.09.24] The Power of Smile / Remember the kiss
[2004.04.21] so much love for you
[2004.06.23] Yume ga Chikara
[2005.02.23] dandelion
[2005.07.21] time to say goodbye
[2006.01.01] Ai no Melody / Chouwa oto ~with reflection~
[2007.03.16] Arigatou...
[2007.09.16] Watashi ni Dekiru Koto
[2007.11.21] Follow the Nightingale
[2008.12.03] Love Tears
[2008.01.23] Tatta Hitotsu no Omoi
[2009.04.22] Karma
[2009.08.05] Kimi wo Sagashite / last love song
[2009.08.26] Transparent
[2009.11.18] single mother / Christmas no Hibiki
[2010.03.17] Kodoku na Ikimono Ano Hi no Watashi ni
[2010.05.26] Fate
[2011.04.27] Sakura no Ki no Shita Hikari no Kata e (atnaujinta)

DVD
[2006.02.01] jewel ~The Best Video Collection~
[2007.05.05] Kokia Live in Paris -les couleurs de Paris-
[2008.07.16] The Voice 10th Anniversary Concert
[2009.09.23] Wherever I am ~World Tour 2009 in Europe~

Other
[1998.04.16] Tail Concerto Ost (#1 For Little Tail)
[1998.04.29] Brothers Ost (#1 Aishiteiru Kara, #2 You)
[1998.08.05] Brain Powerd Ost (#19 Ai no Rinkaku)
[1999.03.17] Fuji Tv Dorama Soundtrack Best (#5 You)
[1999.09.07] Neshia no Tabibito Ost (#10 Neshia no Tabibito ~Umi to Kaze to Hito no Uta)
[2000.02.03] Planet of Love (#3 Tsuru Norohito - Dreaming) (feature vocals: Kokia)
[2000.03.23] Ningyou Soushi Ayatsuri Sakon Ost II (#20 Sayonara wa Iwanai de)
[2000.05.10] Gensou Suikoden II Ongakushuu Orrigzonte (#2 Kokia with Ueno Yoko - Currents)
[2000.10.25] Saijo Hideki - "Toki no Kizahashi" (feature vocals: Kokia)
[2002.12.04] Vita Nova - "Shiawase" (#5 Rom no Aoi Hibiki)
[2003.01.22] Fake? - "Tomorrow Today" (#11 Care) (feature vocals: Kokia)
[2004.02.18] Missing You (#4 Aishiteiru Kara)
[2004.03.03] Hotel Venus Ost (#7 Desperado, #9 Desperado (Orchestra Version), #11 Desperado (With Tap Version))
[2004.12.08] 802 Heavy Rotations J-Hits Complete '01-'03 (#1 Say Hi!!)
[2005.03.30] Minna no Uta Best Hit Collection (DVD) (#4 Yuukyuu no Mori)
[2005.11.02] Hiranuma Yuri - "Mada Mienu Neiga no Tame no Ongaku" (#7 Daiji na no wa Tsuyoku Omou Koto) (feature vocals: Kokia)
[2006.01.07] Gin-iro no Kami no Agito Ost (#2 Cyouwa Oto ~With Reflection~, #30 Ai no Melody (Soundtrack Ver.))
[2006.06.07] Thank You!! (#2 Kawaranai Koto ~Since1976~)
[2006.06.07] Thank You ~Arigatou~ (#6 Arigatou...)

Videos:
Spoiler:
 
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Kokia
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: K-
Pereiti į: