PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Satoshi Tsumabuki

Go down 

Kaip vertinate šį aktorių?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
100%
 100% [ 1 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 1
 

AutoriusPranešimas
Taiyo
Japonas
avatar

Pranešimai : 364
Taškai : 644
Reputacija : 3
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26
Miestas : Šiauliai

RašytiTemos pavadinimas: Satoshi Tsumabuki    Pir. 12 19, 2011 7:09 pm


Gimimo data: December 13, 1980
Vardas japoniškai: 妻夫木聡
Ūgis: 171cm
Svoris: 55kg
Kraujo grupė: O
Gimtasis miestas: Yanagawa, Fukuoka, Japan
Agentūra: Horipro
Karjeros pradžia: 1998


Filmografija :

Villain (2010)
Boat (2009)
Pandemic (2009) as Tsuyoshi Matsuoka
School Days with a Pig (2008) as Mr. Hoshi
Paco and the Magical Book (2008) as Muromachi
Children in the Dark (2008)
The Magic Hour (2008) as Bingo
Tokyo! (2008)
The Haunted Samurai (2007)
Dororo (2007) as Hyakkimaru
Tears for you (2006)
The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)
It's Only Talk (2006)
Spring Snow (2005)
Lorelei: The Witch of the Pacific Ocean (2005)
Tetsujin 28-go (2004)
Thirty Lies or So (2004)
69 sixty nine (2004)
A Day on the Planet (2004)
Josee, the Tiger and the Fish (2003)
Sayonara Kuro (2003)
Dragon Head (2003)
Jam Films - Justice (2002)
Sabu(2002)
Waterboys (2001)
Tomie: Re-birth (2001)
Great Teacher Onizuka (1999)
Nazo no Tenkousei (1998)

TV Dramos

Tenchijin as Naoe Kanetsugu
High and Low as Ginjiro Takeuchi
Slow Dance as Riichi Serizawa
Orange Days as Kai Yuuki
Toride Naki Mono as Yahiro Kiichiro
Say Hello to Black Jack Special as Eijiro Saito
Ikebukuro West Gate Park Special as Fujio Saitou
Say Hello to Black Jack as Eijiro Saito
Lunch no Joou as Junzaburo Nabeshima
Tokyo Muke Michi Girl
Wedding Planner as Shuhei Narumi
Kisarazu Cat's Eye as Little Yamada in episode 9
Long Love Letter as Ryuta Fujisawa
Chūshingura 1/47 as Gunbe Takada
Platonic Sex as Tsujimoto Takashi
Dekichatta Kekkon as Takumi
Tengoku ni ichiban chikai otoko 2
Kabachitare
Limit: Moshimo wagako ga
Ikebukuro West Gate Park as Fujio Saitou
Koi no Kiseki
Omizu no hanamichi
Over Time
Subarashii Hibi
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: Re: Satoshi Tsumabuki    Pen. 12 23, 2011 6:21 pm

tai vat, jis visai nieko aktorius, nors žinau tik du filmus, kuriuose jis vaidino. Bet labiausiai jis man patiko Tokyo drifte

_________________
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
 
Satoshi Tsumabuki
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: Japonija :: Anime/ Manga/ Filmai/Aktoriai :: Aktoriai-
Pereiti į: