PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 FLiP

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: FLiP   Pir. 12 19, 2011 3:59 pm


Oficialus tinklapis: flip-4.
Prodiuseriai: Sony Music Entertainment
Žanras:j- rock
Susikūrė:2005

Diskografija:
    Albumai:
    [2011.05.25] - 未知evolution
    Mini-albumai:
    [2008.06.25] - 『母から生まれた捻くれの唄』
    [2009.05.20] - 『感傷中毒』
    [2010.02.03] - 『DEAR GIRLS』
    ]2010.09.15] - 『mulu mole』
    Singlai:
    [2011.02.23] - 『カートニアゴ』

Narės:

Sachiko Tonaki渡名喜幸子
Vokalistė, gitaristė
Gimimo data:1988.05.24
Kraujo grupė: A

Yuko ユウコ
Gitaristė, pritariančioji vokalistė
Gimimo data:1989.03.11
Kraujo grupė:A

Sayakaサヤカ
Bosistė, pritariančioji vokalistė
Gimimo data:1988.04.14
Kraujo grupė: A

Yuumiユウミ
Būgnininkė, pritariančioji vokalistė
Gimimo data: 1989.3.31
Kraujo grupė: A[/float]

Daina:

Info:jame-world
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
 
FLiP
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: F-
Pereiti į: