PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Ikuta Toma

Go down 

Kaip vertinate šį aktorių?
5
100%
 100% [ 2 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 2
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 25

RašytiTemos pavadinimas: Ikuta Toma   Pir. 12 19, 2011 3:30 pm


    Oficialus puslapis: -
    Vardas: Ikuta Toma
    Japoniškai: 生田斗真
    Slapyvardžiai: Tomasu, Toma-chan
    Profesija: Aktorius ir dainininkas
    Gimimo data: 1984-10-07
    Šalis/Miestas: Japonija, Noboribetsu, Hokkaido
    Ūgis: 173cm
    Svoris: 58kg
    Kraujo grupė: A
    Zodiako ženklas: Svarstyklės
    Talentų agentūra: Johnny's Entertainment
    Informacijos šaltiniai: DramaWiki, MyDramaList


Keli faktai:
  • Mokėsi Meiji Universitete.
  • Slapuvardis Tomasu buvo naudojamas, kai Ikuta priklausė Meitantei Tomasu Shounen klubui.
  • Turi tėtį, mamą Hiromi, jaunesnį brolį Ryuusei bei šunį JAM-chan.
  • Tėvas norėjo sūnų pavidinti Ikuta Tamegorou, bet mama pakeitė į Toma, nes lengviau pasakyti.
  • Nikkan Sports Drama Grand Prix (Kovas-birželis 2008): geriausias antraplanis aktorius Hachimitsu to Clover.
  • Television Drama Academy Awards: geriausias antraplanis aktorius Hanazakari no Kimitachi e.


Filmografija:
Filmai:
    2012 "Bokura ga Ita" Pagrindinis - Yano Motoharu
    2011 "Genji Monogatari"Pagrindinis - Hikaru Genji
    2010 "Kyuukei no Kouya" Pagrindinis - Soeda Shouichi
    2010 "Hanamizuki" Pagrindinis - Kiuchi Kouhei
    2010 "Seaside Motel" Pagrindinis - Kameda Masayuki
    2010 "Ningen Shikkaku" Pagrindinis - Ooba Youzou
    2009 "Yonimo Kimyouna Monogatari" Pagrindinis - Mikio
    2007 "Asuka e, soshite mada minu ko e " Antraplanis - Sawamura Kazuya


JDoram'os:
    2010 "Unubore deka " Antraplanis - Honjou Sadame
    2009 "Majo saiban" Pagrindinis - Yoshioka Tooru
    2009 "Voice" Antraplanis - Ishimatsu Ryousuke
    2008 "Maou" Pagrindinis - Serizawa Naoto
    2008 "Hachimitsu to kuroobaa " Pagrindinis - Takemoto Yuuta
    2007 "Hanazakari no kimitachi e" Antraplanis - Nakatsu Shuuichi
    2006 "Akihabara@deep" Pagrindinis - Box
    2006 "Gekidan Engimono" Pagrindinis - Yamazaki
    -
    2005 "Dekabeya" Antraplanis - Ochi Yukio
    2005 "Nemureru mori no shitai " Pagrindinis - Eiji
    2002 "Engimono" Antraplanis - Hachida
    -
    2002 "Hito ni Yasashiku" Antraplanis - Yusuke
    -
    2001 "Neverland" Pagrindinis - Seto Osamu
    1999 "Nekketsu Ren-ai Dou" Antraplanis - Ikuta Toma
    -
    1998 "Love and Peace" Antraplanis - Horiguchi Yohei
    -
    1997 "Agri" Antraplanis - Ikuta Toma
    -


Nuotraukos:

    Spoiler:
     
    Spoiler:
     
    Spoiler:
     
    Spoiler:
     
    Spoiler:
     
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: Re: Ikuta Toma   Tr. 05 09, 2012 8:41 am

Jo vardas man toks girdėtas, bet peržvelgiau filmografija ir nieko. Mesu mačiusi nė vieno filmo ar dramos. Keista, nes atrodo jog jį žinau XD

_________________
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
 
Ikuta Toma
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: Japonija :: Anime/ Manga/ Filmai/Aktoriai :: Aktoriai-
Pereiti į: