PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Takumi Saito

Go down 

Kaip vertinate šį aktorių?
5
100%
 100% [ 1 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 1
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 25

RašytiTemos pavadinimas: Takumi Saito   Pir. 12 19, 2011 3:28 pm


    Oficialus puslapis: Takumi Saito
    Vardas: Takumi Saito
    Japoniškai: 斎藤工 (さいとう たくみ)
    Profesija: Aktorius, dainininkas, modelis
    Gimimo data: 1981-08-22
    Šalis/Miestas: Japonija/Tokyo
    Ūgis: 184cm
    Svoris: 69kg
    Kraujo grupė: A
    Talentų agentūra: Blue Bear House
    Informacijos šaltiniai: DramaWiki, MyDramaList


Apie Takumi:
    Hobiai: Muzika, filmai, skaityti, keliauti, capoeira, aikido, boksas ir futbolas.
    Buvo Issei Miyake, Keita Maruyama ir CK modeliu.


Filmografija:
Filmai:
    2012 "Gyakuten saiban" Antraplanis - Mitsurugi Reiji
    2010 "Space battleship Yamato" Antraplanis - Yamamoto
    2010 "juusannin no shikaku " Antraplanis - Makino Uneme
    2009 "Akumu no Erebeetaa " Antraplanis - Ogawa Jun
    2009 "Robogeisha" Antraplanis - Kageno Hikaru
    2009 "kyuuketsu shoujo tai shoujo furanken" Pagrindinis - Mizushima Jugon
    2008 "Shunkinshou" Pagrindinis - Sasuke
    2008 "Akanbo shoujo " Antraplanis - Yoshimura Takaya
    2008 "Clearness" Antraplanis - Ryou
    2007 "Itsuka no kimi e" Pagrindinis - Fukami Noboru
    2007 "Itsuka no kimi e" Pagrindinis - Fukami Ryuu
    2007 "Sukitomo" Pagrindinis - Aoi Tomokazu
    2006 "Boys Love" Pagrindinis - Kisaragi Noeru
    2001 "Toki no kaori" Pagrindinis - Katori Yuuji


JDoram'os:
    2011 "Hanazakari no kimitachi e" Antraplanis - Umeda Hokuto
    2011 "Saijou no meii" Pagrindinis - Saijou Mikoto
    2011 Gou" Antraplanis - Kyougoku Takatsugu
    2010 "Kurohyou " Pagrindinis - Ukyou Tatsuya
    2010 "Chase" Antraplanis - Hiyama Kiichi
    2009 "Otokomae! 2" Pagrindinis - Takeda Shinsaburou
    2008 "Otokomae!" Pagrindinis - Takeda Shinzaburou
    2008 "7nin no onna bengoshi 2" Antraplanis - Momotaro
    2007 "Kaze no hate" Antraplanis - Sugiyama Shikanosuke
    2007 "Boys este" Antraplanis - Shikishima Shichiri
    2006 "Princess princess D " Antraplanis - Arisada Shuuya


Nuotraukos:


    Spoiler:
     
    Spoiler:
     
    Spoiler:
     
    Spoiler:
     
    Spoiler:
     
    Spoiler:
     
    Spoiler:
     
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: Re: Takumi Saito   Tr. 05 09, 2012 8:33 am

Mačiau jį tik filme "Vampire Girl vs. Frankenstein Girl" Jame jis neitin pasižymėjo nuostabiu talentu XD Nors kažin ar tokie filmai leidžia atsiskleisti

_________________
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
 
Takumi Saito
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: Japonija :: Anime/ Manga/ Filmai/Aktoriai :: Aktoriai-
Pereiti į: