PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Kato Keisuke

Go down 

Kaip vertinate šį aktorių?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 25

RašytiTemos pavadinimas: Kato Keisuke   Pir. 12 19, 2011 3:27 pm


    Oficialus puslapis: Kato Keisuke
    Vardas: Kato Keisuke
    Japoniškai: 加藤慶祐 (かとう けいすけ))
    Profesija: Aktorius
    Gimimo data: 1988-09-02
    Zodiako ženklas: Mergelė
    Šalis/Miestas: Japonija/Saitama
    Ūgis: 183cm
    Svoris: 68kg
    Kraujo grupė: O
    Talentų agentūra: Box Corporation
    Informacijos šaltiniai: DramaWiki, MyDramaList



Filmografija:

Filmai:
    2010 "Ongakubito" Pagrindinis - Kawami Ao
    2008 "Kamen raidaa kiba " Antraplanis - Nago Keisuke
    2007 Takumi-kun: Soshite harukaze ni sasayaite" Pagrindinis - Saki Giichi


JDoram'os:
    2010 "Death game park " Antraplanis - Kaitou Kuranosuke
    2009 "Buzzer beat " Antraplanis - Oze Youichi
    2009 "Meichan no Shitsuji " Antraplanis - Roppongi
    2008 "Kamen raidaa kiba" Antraplanis - Nago Keisuke
    2007 "Happy boys" Pagrindinis - Kitamura Kousuke
    2007 "Hanazakari no Kimitachi e" Antraplanis - Yao Hikaru
    2007 "Honto ni Atta Kowai Hanashi" Antraplanis - Yao Hikaru
    -
    2006 "Happy!2" Antraplanis - Kato Keisuke


Nuotraukos:

    Spoiler:
     
    Spoiler:
     
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Kato Keisuke
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: Japonija :: Anime/ Manga/ Filmai/Aktoriai :: Aktoriai-
Pereiti į: