PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Euphoria

Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
Idechi
Jau kietas
avatar

Pranešimai : 287
Taškai : 465
Reputacija : 26
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 27
Miestas : Klaipėda

RašytiTemos pavadinimas: Euphoria   Pir. 12 03, 2012 3:41 pm



Debiutavo: 2003
Žanrai: post-rock, indie, shoegaze, electronica
Įrašų Studija: 123RECORDS
Šalis: Japonija
Oficialus puslapis
Last.fm

Diskografija:

Albumai:
2005 - Eternal Gift From The Moment
2007 - White Pattern
2008 - Silence In Everywhere
2010 - Fluidify

EP:
2003 - Floral Dew [EP]
2004 - Silent Roar [EP]
2006 - Oneday [EP]

Video:

_________________
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Euphoria
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-metal, electronica, gothic, R&B, Hip-Hop ir t.t... atlikėjai ir grupės :: E-
Pereiti į: