PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Home Made Kazoku

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
33%
 33% [ 1 ]
4
67%
 67% [ 2 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 3
 

AutoriusPranešimas
kenchii
Samurajus


Pranešimai : 130
Taškai : 154
Reputacija : 11
Prisijungė : 2012-01-05

RašytiTemos pavadinimas: Home Made Kazoku   Pen. 08 24, 2012 3:33 pm

Oficialus puslapis: HOME MADE 家族
Susikūrė: 1996
Diskografija:
Albumai:
Rock the World (11/5/2005)
Musication (15/2/2006)
Familia (14/3/2007)
Home (8/10/2008)
Circle (3/3/2010)
Seven Emotions (2/2/2011)
Singlai:
Oooh! Ie! (19/5/2004)
Summer Time Magic (7/7/2004)
Aikotoba (17/11/2004)
Thank You!! (26/1/2005)
On the Run (2/3/2005)
Shōnen Heart (3/8/2005)
Joyride (5/8/2005)
Salvia Bud/You'll Be Alright With Noriyuki Makihara (18/1/2006)
I Say Yeah! (4/8/2006)
Everybody Needs Music (22/11/2006)
Kimi ga Kureta Mono (31/1/2007)
Nagareboshi Shooting Star (7/3/2007)
Oboeteru (おぼえてる?, I Remember) (16/1/2008)
Easy Walk (8/4/2008)
No Rain No Rainbow(23/7/2008)
Come Back Home (3/9/2008)
YOU 〜あなたがそばにいる幸せ〜 (11/3/2009)
Tomorrow featuring Kusuo (4/11/2009)
L.O.V.E. (10/2/2010)
Nukumori (27/8/2010)
FREEDOM (1/6/2011)
Kohakushoku ni Somaru Kono Machi wa (25/1/2012)
Kibun wa Marude Jackpot! (30/5/2012)
Love is... feat. Ms.OOJA (8/8/2012)
Nariai:
Vokalas Micro
Vokalas Kuro
Dj U-Ichi
Dainos:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: Re: Home Made Kazoku   Pen. 08 24, 2012 6:04 pm

fredome albumas man patiko, o ypač tuo pačiu pavadinimu daina (;

_________________
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
 
Home Made Kazoku
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-metal, electronica, gothic, R&B, Hip-Hop ir t.t... atlikėjai ir grupės :: H-
Pereiti į: