PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Creature Creature

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
100%
 100% [ 1 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 1
 

AutoriusPranešimas
Idechi
Jau kietas
avatar

Pranešimai : 287
Taškai : 465
Reputacija : 26
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26
Miestas : Klaipėda

RašytiTemos pavadinimas: Creature Creature   Sk. 01 22, 2012 4:23 pm



Debiutavo: 2005
Žanrai: j-rock, visual kei
Įrašų Studija: -
Šalis: Japonija
Oficialus puslapis
Last.fm

Diskografija:

Albums:
30.08.2006 Light&Lust
21.07.2010 INFERNO

Singles:
19.07.2006 Red
19.07.2006 Kaze no tou
19.07.2006 Paradise
12.06.2011 PSYCHETELOS

Nariai:
Vokalas: MORRIE (ex-DEAD END)
Gitara: HIRO (ex-La’cryma Christi)
Gitara: Shinobu (ex-Vanilla, ex-Guy’s Family)
Bosinė gitara: Hitoki (ex-Kuroyume, ac-SUPER DROP BABIES, ac-Aki (solo career of ex-Laputa), ac-HIDEKI (solo career of Siam Shade))
Būgnai: Sakura (ex-L’Arc~en~Ciel, ex-ZIGZO, ac-SONS OF ALL PUSSYS)

Buvę nariai:
Gitara: Murohime «Kojima Minoru» Shin (ex-The Mad Capsule Markets, ex-Die In Cries, ex-BuG)
Bosinė gitara: tetsu (L’Arc~en~ciel)
Būgnai: Shinya (Luna Sea)
Bosinė gitara: FIRE

Video:
Spoiler:
 
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
dynce
Japonas
avatar

Pranešimai : 324
Taškai : 347
Reputacija : 22
Prisijungė : 2011-12-22
Amžius : 25
Miestas : Šiauliai/ Žagarė

RašytiTemos pavadinimas: Re: Creature Creature   Sk. 01 22, 2012 5:25 pm

visi narei priklausė kokiai kitai grupei... Muzika tokia paprasta... bent kiek klausiau...brt patiko Creature Creature - 秘苑
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Creature Creature
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-rock/Visual kei atlikėjai ir grupės :: C-
Pereiti į: