PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 The Mad Capsule Markets

Go down 
AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 25

RašytiTemos pavadinimas: The Mad Capsule Markets   Št. 12 24, 2011 2:01 pm


Oficialus puslapis: http://www.themadcapsulemarkets.com (neveikia)
Žanras: Digital hardcore, Electronica, Industrial metal, Punk rock
Susikūrė: 1990m.
Išsiskyrė: 2006m.
Kompanija:
Insect Noise (1990)
Victor/Invitation (1990 – 2004)
Sony Music Japan (2005 – 2006)
Šalis: Japonija

Diskografija:

Albumai:
* Humanity (1990)
* P.O.P (1991)
* Capsule Soup (1992)
* Speak!!! (1992)
* Mix-ism (1994)
* Park (1994)
* 4 Plugs (1996)
* Digidogheadlock (1997)
* Osc-Dis (1999)
* 010 (2001)
* Cistm Konfliqt... (2004)

Singlai ir EP:
* Happy Ride UK 2005/02/28
* Scary Single UK 2004/11/01
* Scary 7" UK 2004/11/01
* Scary Single 2004/02/04
* Gaga Life UK Single 2003/07/07, UK
* Fly High UK Single 2003/03/31, UK
* Fly High 7" Single 2003/03/18, Holland
* All the Time in Sunny Beach 7" UK 2002/11/04
* All the Time in Sunny Beach 7" Single 2002/09/16
* Tribe UK Promo 2002/05/??
* Tribe UK Single 2002/05/20, UK
* Fly High Single 2002/01/23
* Pulse UK Single 2001/12/03, UK
* Pulse EP US Promo 2001/07/??, US
* Pulse US Promo 2001/07/??, US
* Gaga Life Single 2001/06/13
* Chaos Step Single 2001/05/23
* Good Girl Single 2000/01/21
* Pulse Single 1999/07/28
* Midi Surf Single 1998/08/28
* Creature Single 1997/11/21
* Crash Pow Single 1997/11/21
* Crash Pow / Creature Split Vinyl 1997/11/21
* CMJ Promo 1997/10/??, US
* Systematic Single 1997/08/21
* Walk Single 1996/03/23
* God's Ode Single 1995/12/06
* Eject→Out Single 1994/06/22
* Karakuri no Soko Single 1991/08/21
* Ayatsuri Ningyo Single 1991/08/21
* Gichi Single 1991/08/21
* Government Wall Single 1990/08/01

DVD:
* Pulse US DVD Promo 2001/08/??, US
* Osc-Dis US DVD 2001/10/30, US
* Pulse UK DVD 2001/12/03, UK
* Osc Dis DVD 2002/01/23
* 020120 DVD 2002/10/26
* 1990-1996 DVD 2005/03/16
* 1997-2004 DVD 2005/03/16


Grupės nariai:

Vokalas:
Hiroshi Kyono

Bosas/Programavimas:
Takeshi Ueda

Būgnai:
Motokatsu Miyagami

Turinė gitara:
TORUxxx

PV:
[flash=320,265]https://www.youtube.com/v/Gf1xIViLofg[/flash][flash=320,265]https://www.youtube.com/v/88slxSc5N8Q[/flash]
[flash=320,265]https://www.youtube.com/v/AMnLIJSY1vY[/flash][flash=320,265]https://www.youtube.com/v/kfy2MbVqrWI[/flash]

Informacijos šaltinis: "Wikipedia"

by Gvauz
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
The Mad Capsule Markets
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-metal, electronica, gothic, R&B, Hip-Hop ir t.t... atlikėjai ir grupės :: M-
Pereiti į: