PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 downy

Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 25

RašytiTemos pavadinimas: downy   Št. 12 24, 2011 1:42 pm


Susikūrė: 2000m.
Žanras: Post-rock, Ambient, Dark-ambient, Shoegaze, Experimental, Post-punk
Oficialus tinklapis (neveikia): http://www.downy.jp/

Diskografija:
2000 月宿る善良 (Tsuki Yadoru Zenryō)
2001 Mudai (無題) [1]
2002 Mudai (無題) [2]
2003 Mudai (無題) [3]
2004 Mudai (無題) [4]
2005 Mudai (無題) [5] (Live)

Nariai:
Robin Aoki [青木ロビ] (vokalas、gitara)
Aoki Hiroshi [青木裕] (gitara)
Nakamata Kazuhiro [仲俣和宏] (bosas)
Akiyama Takahiko [秋山隆彦] (būgnai)
Zakuro [柘榴] (live efektai)

PV: