PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Concerto Moon

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Concerto Moon   Št. 12 24, 2011 1:40 pm


Oficialus puslapis: http://concerto-moon.com
Žanras: Power metal, Neo-classical metal
Susikūrė: 1996m.
Pavadinimas japoniškai: コンチェルト・ムーン
Kompanija: VAP
Šalis: Japonija

Diskografija:

Albumai:
* Fragments Of The Moon (1997)
* From Father To Son (1998)
* Rain Forest (1999)
* Gate Of Triumph (2001)- Takashi replaces Takao
* Destruction And Creation (Best of/Compilation, 2002)
* Life On The Wire (2003)
* After The Double Cross (2004)
* Decade Of The Moon (Boxset, 2008)
* Rise From Ashes (2008)
* Angel Of Chaos (2010)

Live:
* Live Concerto (1997)
* The End Of The Beginning: Live In Tokyo (1999)
* Live: Once In A Life Time (2003)

EP:
* Time to Die (1999)
* Concerto Moon (2004)

DVD:
* Live 1999 And More - The End Of Beginning (VHS, 2000 - DVD, 2003)
* Live - Once In A Life Time (DVD, 2003)
* Live Concerto - The Movie (DVD, 2008)
* Live From Ashes - 10th Anniversary Rise From Ashes Tour (DVD, 2009)

Grupės nariai:

Vokalas:
Takashi Inoue

Gitara:
Norifumi Shima

Bosas:
Toshiyuki Sugimori

Būgnai:
Masayuki Osada

PV:


Informacijos šaltinis: "Wikipedia"

by Gvauz
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
Concerto Moon
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-metal, electronica, gothic, R&B, Hip-Hop ir t.t... atlikėjai ir grupės :: C-
Pereiti į: