PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Matsuyama Kenichi

Go down 

Kaip vertinate šį aktorių?
5
100%
 100% [ 5 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 5
 

AutoriusPranešimas
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: Matsuyama Kenichi   Kv. 12 22, 2011 8:42 am


Oficialus tinklapis
Gimimo data: 1985 kovo 5d.
Vardas japoniškai: 松山ケンイチ
Ūgis: 180cm
Svoris: 60kg
Kraujo grupė: B
Gimtasis miestas: Aomori, Japonija
Agentūra: Horipro Square
Karjeros pradžia: 2001m
Kenichi kuriami vaidmenys yra labai skirtingi, bet tuo pačiu ir panašūs. Aktorius įkūnija unikalius, keistus, bet labai stiprius personažus. Neabejotina, Kenichi Matsuyama išgarsėjo nusifilmavęs didelio pasisekimo sulaukusioje trilogijoje Death Note, kurioje atliko viena pagrindinių vaidmenų L. 2011 balandžio pirmąją jis vedė aktorę Kato Koyuki su kuria kartu filmavosi Kamui Gaiden.

Filmografija:
    Filmai:
    [2011.08.23] - Gantz: Perfect Answer(kaip Masaru Kato)
    [2011.08.20] - Usagi Drop (kaip Daikichi Kawachi)
    [2011.05.20] - My Back Page (kaip Umeyama)
    [2011.02.29] - Gantz(kaip Masaru Kato)
    [2010.12.11] - Norwegian Wood(kaip Watanabe)
    [2010.03.27] - Memoirs of a Teenage Amnesiac (kaip Yuji Miwa)
    [2009.10.10] - Kaiji (kaip Sahara)
    [2009.09.19] - Kamui Gaiden (kaip Kamui)
    [2009.06.06] - Ultra Miracle Love Story(kaip Youjin Mizuki)
    [2008.08.23] - Detroit Metal City(kaip Johannes Krauser II ir Souichi Negishi )
    [2008.01.19] - Don't Laugh at My Romance (kaip Mirume)
    [2008.01.31] - L: Change the World (kaip L)
    [2007.07.07] - Dolphin Blue Fuji, Mou Ichido Sora He (kaip )
    [2007.12.01] - Tsubaki Sanjuro (kaip Iori Isaka)
    [2007.10.06] - South Bound (kaip Officer Niigaki)
    [2007.08.21] - Shindo
    [2007.01.27] - Ten Nights of Dreams (kaip Shotaro)
    {2007.03.03] - Genghis Khan: To the Ends of the Earth and Sea(kaip Jochi)
    [2006.11.03] - Death Note: The Last Name( kaip L)
    [2006.06.17] - Death Note (kaip L)
    [2006.08.26] - Oyayubi sagashi (kaip Tomohiko)
    [2005.12.17] - Otoko-tachi no Yamato (kaip penkiolikmetis Katsumi Kamio)
    [2005.10.09] - Custom Made 10.30 (kaip Tamotsu)
    [2005.10.15] - Furyō Shōnen no Yume (kaip Hirouki Yoshiie)
    [2005.09.03] - Nana (kaip Shin)
    [2005.07.23] - Linda Linda Linda (kaip Makihara)
    [2004.07.17] - The Taste of Tea (kaip Matsuken)
    [2004.03.13] - Kamachi
    [2004.02.07] - The Locker 2
    [2004.01.24] - Winning Pass
    [2003.09.13] - Gūzen nimo Saiaku na Shōnen
    [2003.06.18] - Bright Future
    Dramos:
    [2002] - Gokusen
    [2003] - Kids War 5
    [2005] - 1 Litre of Tears kaip Kawamoto-senpai
    [2006] - Tsubasa no Oreta Tenshitachi kaip Shingo (Taro-san)
    [2006] - Sono 5 fun mae kaip Yuka Takashi
    [2007] - Sexy Voice and Robo kaip Robo
    [2007] - Nana
    [2009] - Zeni Geba as Gamagōri Fūtarō
    [2010] - Love of 99 Years: Japanese Americanskaip Hiramatsu Jirō
    [2012] - Taira no Kiyomori kaip Taira no Kiyomori

    Apdovanojimai:
    2006 nominuotas Hochi kinų apdovanojimuose kaip geriausias pradedantis aktorius (už vaidmenį Mirties užrašuose)
    2007 nominuotas Yokohama kino festivalyje kaip geriausias pradedantis talentas (už vaidmenį Mirties užrašuose)
    2007 nominuotas Japanese Academy Awardskaip geriausias pradedantis aktorius (už vaidmenį Mirties užrašuose ir Yamato)
    2007 Elan D' apdovanotas kaip geriausias metų pradedantis aktorius
    2008 2nd Asia Pacific Producer's Network Award kaip geriausias aktorius (už vaidmenį Mirties užrašuose)
    2008 1st Egaishan Taisho Movie Theatre Award (nugalėjo)
    2009 nominuotas 32nd Japanese Academy Awards- kaip populiariausias aktorius (už vaidmenį Detroit Metal City)
    2009 nominuotas 60th Television Drama Academy Awards kaip geriausias aktorius (už vaidmenį Zeni Geba)
    2010 nominuotas 64th Mainichi kino apdovanojimuose kaip geriausias aktorius (už vaidmenį Ultra Miracle Love story)
    2010 nominuotas Takasaki kino festivalyje kaip geriausias aktorius (už vaidmenį ultra Miracle Love story)
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
dynce
Japonas
avatar

Pranešimai : 324
Taškai : 347
Reputacija : 22
Prisijungė : 2011-12-22
Amžius : 26
Miestas : Šiauliai/ Žagarė

RašytiTemos pavadinimas: Re: Matsuyama Kenichi   Pen. 12 23, 2011 8:18 pm

labiausiai įsiminė Death Note, Nana ir DMC filmuose. Man atrodo, kad jam reiktu komedijose vaidint na bet DMC jis tikrai tobulai suvaidino...
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Matsuyama Kenichi   Št. 12 24, 2011 10:56 am

Aktorius, kuris tikrai vertas pagarbos.^^

_________________
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: Re: Matsuyama Kenichi   Tr. 05 09, 2012 8:53 am

@dynce rašo:
labiausiai įsiminė Death Note, Nana ir DMC filmuose. Man atrodo, kad jam reiktu komedijose vaidint na bet DMC jis tikrai tobulai suvaidino...
Sutinku su viskuom, tik ne tai, jis buvo įsimintinas Nanoje. Buvo nepagrindinis ir šiaip neitin daug teksto turėjo. Vienintelis dalykas, dėl kurio jį atsimenu vaidinusi Nanoje yra tai, kad jis turėjo sidabrinius plaukus. Viskas, daugiau neatsimenu, nieko. Trasi jo ten nė nebuvo XDD

_________________
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
Sponsored content




RašytiTemos pavadinimas: Re: Matsuyama Kenichi   

Atgal į viršų Go down
 
Matsuyama Kenichi
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: Japonija :: Anime/ Manga/ Filmai/Aktoriai :: Aktoriai-
Pereiti į: