PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Mai Kuraki

Go down 

Kaip vertinate šią atlikėją?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: Mai Kuraki   Kv. 12 22, 2011 7:55 am


Oficialus tinklapis: mai-kuraki
Prodiuseriai:Northern Music
Žanras:j- R&B / pop
Debiutas:1999

Mai Kuraki (倉木 麻衣) tikrasis vardas - Aono Mai (青野真衣) dar žinoma kaip Mai K, gimė 1982 spalio 28d. Japonijoje. Ją įkvėpė eiti dainininkės keliu Whitney Houston ir Michael Jackson. Budama vidurinėje mokykloje Mai K nusiuntė savo dainos demo versiją Giza Studio(Jav), jiem s daina patiko, todėl neužilgo pasirašė kontraktą su daininke. Mai K išleido pirmąjį singlą "Baby I Like" daina nesulaukė pasisekimo, studija nutraukė kontraktą ir daininikkę išsiuntė atgal į Japoniją. Mai K dainuoja, rašo dainų tekstus, moka skambinti pianinu. Mai K kraujo grupė B, ūgis 162cm, svoris 45kg

Diskografija:
    Albumai:
    * [2000.06.28] - delicious way
    * [2001.07.04] - PERFECT CRIME
    * [2002.01.22] - Secret of my heart
    * [2002.10.23] - FAIRY TALE
    * [2003.07.09] - If I Believe
    * [2004.01.01] - Wish You The Best (Best Album)
    * [2005.08.24] - FUSE OF LOVE
    * [2006.08.02] - DIAMOND WAVE
    * [2008.01.01] - ONE LIFE
    * [2009.01.21] - touch Me!
    * [2009.09.09] - ALL MY BEST (10th Anniversary Best Album)
    * [2010.11.17] - FUTURE KISS
    Singlai:
    * [1999.10.20] - Baby I Like
    * [1999.12.08] - Love, Day After Tomorrow
    * [2000.03.15] - Stay by my side
    * [2000.04.26] - Secret of my heart
    * [2000.06.07] - NEVER GONNA GIVE YOU UP
    * [2000.09.27] - Simply Wonderful
    * [2000.11.08] - Reach for the sky
    * [2001.02.07] - Tsumetai Umi / Start in my life
    * [2001.04.18] - Stand Up
    * [2001.06.06] - always
    * [2001.08.29] - Can't forget your love / PERFECT CRIME -Single Edit-
    * [2002.01.17] - Winter Bells
    * [2002.04.24] - Feel fine!
    * [2002.10.04] - Like a star in the night
    * [2002.12.04] - Make my day
    * [2003.03.05] - Time after time ~Hana Mau Machi de~
    * [2003.04.30] - Kiss
    * [2003.05.28] - Kaze no Lalala
    * [2004.05.19] - Ashita e Kakeru Hashi
    * [2005.01.26] - Love, needing
    * [2005.03.23] - Dancing (ダンシング)
    * [2005.06.01] - P.S ♡ MY SUNSHINE
    * [2005.11.09] - Growing of my heart
    * [2006.02.08] - Best of Hero (ベスト オブ ヒーロー)
    * [2006.06.21] - Diamond Wave
    * [2006.12.20] - Shiroi Yuki (白い雪; White Snow)
    * [2007.02.14] - Season of love
    * [2007.11.28] - Silent love ~open my heart~ / BE WITH U
    * [2008.03.19] - Yume ga Saku Haru / You and Music and Dream
    * [2008.07.09] - Ichibyou Goto ni Love for you
    * [2008.11.26] - 24 Xmas time
    * [2009.04.01] - PUZZLE / Revive
    * [2009.06.10] - Beautiful
    * [2010.03.03] - Eien Yori Nagaku / Drive me crazy
    * [2010.08.31] - SUMMER TIME GONE
    * [2011.03.09] - 1000 Mankai no Kiss (1000万回のキス)
    * [2011.05.25] - Mou Ichido (もう一度; Once More)

PV:

Informacija:http://en.wikipedia.org/wiki/Mai_Kuraki
Yoyochan :rožė:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
 
Mai Kuraki
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-metal, electronica, gothic, R&B, Hip-Hop ir t.t... atlikėjai ir grupės :: M-
Pereiti į: