PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Emi Maria

Go down 

Kaip vertinate šią atlikėją?
5
100%
 100% [ 1 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 1
 

AutoriusPranešimas
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: Emi Maria   Kv. 12 22, 2011 7:44 am


    Oficialus tinklapis:emimaria
    Žanras:J-RAP / R&B / HIP HOP
    Prodiuseriai:Victor Entertainment
    Debiutas:2006
    Trumpai apie atlikėją:

Emi Maria gimė 1987, Papua Naujojoje Gvinėjoje. Jos tėvas kilęs Papua, o mam japonė. Pirmuosius gyvenimo metus Emi praleido gimtinėje, tuomet su tėvais persikraustė į Kobe miestą Japonijoje.
Iš pradžių ji kartu su seserimi klausėsi tik R&B atlikėjų tokių kaip Janet ir Michael Jackson, taip pat ir K-Ci & JoJo. Žemesnėse vidurinės klasėse Emi pradėjo rašyti dainas, o vyresnėse klasėse kurė ir muziką bei įrašinėjo įrašus. Ji dalyvavo MTV Star Tour po šito, ji turėjo nemažai koncertu Kensai. 2007 ja susidomėjo tokie atlikėjai kaip: Seeda ir MC Moggy.
2007 Emi išleido savo pirmąjį EP, "Between the Music" tuo metu Emi buvo pati sau prodiuserė ir vadinosi Freest Inc. JOs debiutinis singlas "I Gotta (Summer Kiss)" buvo išrinktas kaip geriausiais 2008 metų rugpjūčio, iTunes singlas.


Diskografija:
    Albumai:
    *[2011.03.09] - Blue Bird
    *[2010.11.17] - CROSS OVER
    *[2010.03.03] - Contrast
    *[2008.11.05] - A Ballad of My Own

    Singlai:
    *[2008.--.--] - I Gotta (Summer Kiss)
    *[2008.--.--] - Ai to Yume no Aida de
    *[2009.01.01] - One Way Love
    *[2010.01.01] - Show Me Your Love
    *[2010.--.--] - We Standing Strong
    *[2010.08.04] - Summer Night Bxxxh
    *[2010.09.22] - Mr. Alien
    *[2010.10.20] - Mirror
    *[2010.11.10] - Nobody Like You
    *[2011.--.--] - A.S.A.P.


PV's



Informacijos šaltiniai:http://multi-lemonia.com/ver9/artist_profile.php?no=488
Jpopasia
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
 
Emi Maria
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Mika
» Apie seriala
» Dulce Maria
» Savaitės telenovelės epizodas

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-metal, electronica, gothic, R&B, Hip-Hop ir t.t... atlikėjai ir grupės :: E-
Pereiti į: