PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Dohzi-T

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šį atlikėją?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: Dohzi-T   Kv. 12 22, 2011 7:42 am


Oficialus tinklapis:Dohzi-T
Žanras:j-Hip-hop / Pop / Rap / Urban / RnB
Debiutas: 2001
Prodiuseriai: Universal Music Japan

Dohzi-T (Takesue Mitsuru (竹末充)) gimė 1969 gegužės 13d. Dainininko pirmasis pasirodymas scenoje įvyko kartu su grupe ZINGI, 1990. Jis noriai bendradarbiauja su j- Urban atlikėjai taikiais kaip: Shimuzu Shota, Kato Miliyah... Dohzi-T "atrado" Ayumi Hamasaki ir DJ BASS.

Diskografija:
    Albumai:
    [2003.04.02] Daisan no Otoko (第三の男; Third Man)
    [2005.02.23] Doumu (童夢)
    [2006.03.22] WARABEST ~THE BEST OF Dohzi-T~ (WARABEST ~THE BEST OF 童子-T~)
    [2007.08.29] ONE MIC
    [2008.09.24] 12 Love Stories
    [2008.12.03] 12 Love Stories -Sweet Love Box-
    [2009.12.16] 4 ever
    [2010.12.01] GOLD
    [2011.05.04] 10th ANNIVERSARY BEST
    Singlai:
    [1999.03.26] DOH KOH KOH / Dohzi-T & KOHEI JAPAN
    [1999.06.26] PIST-NIST / Dohzi-T & DJ BASS
    [2001.10.10] Shounen A (少年A; Boy A)
    [2002.12.18] Sekai wa Omae no Te ni (世界はおまえの手に)
    [2003.03.05] In-mail feat. JUJU
    [2004.05.26] Shouri no Megami feat. Kato Miliyah (勝利の女)
    [2004.06.09] Shinkirou・Dainishou (蜃気楼・第二章)
    [2004.12.08] Sky Triple Dancing feat. LITTLE
    [2005.12.07] MARK YOURSELF
    [2006.02.15] better days feat. Kato Miliyah & Tanaka Roma
    [2007.02.21] Don't Stop
    [2007.05.16] Kanashimi ni Sayonara feat. Full Of Harmony (悲しみにさよなら; Goodbye Sadness)
    [2007.07.18] ONE LOVE feat. Shimizu Shota
    [2008.06.11] Mou Ichido... feat. BENI (もう一度...; Once More)
    [2009.06.03] First Song (ファースト ソング)
    [2009.10.14] Ano Goro... feat. CHEMISTRY (あの頃...)
    [2010.08.18] Ameagari feat. Takemoto Kenichi (雨上がり; After the Rain)
    [2010.09.22] Kimi no Yume feat. TAKA from DEEP (キミの夢; Your Dream)
    [2011.07.20] Chikai feat. YU-A (誓い; Vow)

PV:

Info:http://www.generasia.com/wiki/Dohzi-T
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
 
Dohzi-T
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-metal, electronica, gothic, R&B, Hip-Hop ir t.t... atlikėjai ir grupės :: D-
Pereiti į: