PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Cornelius

Go down 

Kaip vertinate šį atlikėją?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
100%
 100% [ 1 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 1
 

AutoriusPranešimas
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: Cornelius   Kv. 12 22, 2011 7:38 am


Oficialus tinklapis:cornelius
Žanras:Experimental music / Shibuya-kei / Indietronica / Alternative rock / Art rock
Prodiuseriai:Everloving Records
Cornelius - Keigo Oyamada (小山田 圭吾), gimė 1969 sausio 27d Tokijuje, Japonijoje. Cornelius yra dainininkas, moka groti gitara, taip pat yra prodiuseris. pirmieji žingsniai šlovės link buvo žengti su duetu Flipper's Guitar. PO duetu iširimo 1991 Cornelius ėmėsi solo karjeros.

Diskografija:
    Albumai:
    [1994.xx.xx] - The First Question Award
    [1995.09.23] - 69/96
    [1998.04.24] - Fantasma
    [2001.10.24] - Point
    [2006.10.25] - Sensuous
    Singlai:
    [1993.xx.xx] - The Sun Is My Enemy
    [1993.xx.xx] - Perfect Rainbow
    [1994.xx.xx] - (you can't always get) what you want
    [1994.06.25] - Moon Light Story
    [1995.xx.xx] - Moon Walk cassette only
    [1997.xx.xx] - Star Fruits Surf Rider
    [1997.xx.xx] - Freefall
    [1997.xx.xx] - Chapter 8
    [2001.09.05] - Point of View Point
    [2001.10.03] - Drop
    [2006.08.23] - Music
    [2006.09.27] - Breezin'


PV:

Informacija:http://en.wikipedia.org/wiki/Cornelius_(musician)
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
 
Cornelius
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-metal, electronica, gothic, R&B, Hip-Hop ir t.t... atlikėjai ir grupės :: C-
Pereiti į: