PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Kyoko Fukada

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šią atlikėją?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: Kyoko Fukada   Tr. 12 21, 2011 8:50 pm


Oficialus puslapis: Kyoko Fukada
Žanras: j-pop
Debiutas: 1999
Pavadinimas japoniškai: 深田 恭子
Šalis: Japonija, Tokyo
Apie atlikėją:
    Dar žinoma kaip: Fukakyon
    Gimimo data: 1982 lapkričio 02
    Ūgis: 163 cm
    Svoris: 45 kg
    Apimtys: 86 : 60 : 87
    Trumpai: Jos karjera prasidėjo 1997 , kai suvaidino televizijos seriale Sore ga Kotae da! , kaip Kazune. Fukadai patinka plaukioti. Jos mėgstamiausios spalvos yra mėlyna ir raudona. Modelis.


Diskografija:

    Albumai:
    * [1999.11.17] Dear...
    * [2000.03.15] moon
    * [2001.11.21] Universe
    * [2002.08.21] Flow ~Kyoko Fukada Remixes~
    Singlai:
    * [1999.05.19] Saigo no Kajitsu
    * [1999.09.01] Easy Rider
    * [2000.02.02] Kirameki no Shunkan
    * [2000.07.19] How?
    * [2001.06.06] Swimming
    * [2001.10.03] Kimi no Hitomi ni Koishiteru
    * [2002.05.22] Route 246

Filmografija:
    Filmai:
    * [1998] Shinjuku Shōnen Tanteidan
    * [1999] Ring 2
    * [2000] Shisha no Gakuensai
    * [2001] Tokyo Zansu
    * [2002] Dolls
    * [2003] Onmyoji II
    * [2003] Ashura no Gotoku
    * [2004] Kamikaze Girls (Shimotsuma Monogatari)
    * [2006] Tenshi
    * [2006] Inugamike no Ichizoku
    * [2009] Yatterman
    Dramos:
    [1997]
      * FiVE
      * Sore ga Kotae da!

    [1998]
      * News no Onna
      * Kamisama, Mō Sukoshi Dake

    [1999]
      * Oni no Sumika
      * To Heart ~Koishite Shinitai~
      * Tengoku no Kiss
    [2000]
      * Imagine
      * Food Fight
    [2001]
      * Strawberry on the Shortcake
      * Fighting Girl
    [2002]
      * First Love
      * Remote
      * Otōsan
    [2003]
      * Hakoiri Musume!
    [2004]
      * Kanojo ga Shinjatta
      * Nōka no Yome ni Naritai
      * Minami-kun no Koibito
    [2005]
      * Fugo Keiji
      * Shiawase ni Naritai!
      * Umeko
    [2006]
      * Akai Kiseki
      * Fugō Keiji Deluxe
    [2007]
      * Watashi no Atama no Naka no Keshigomu
      * Yama Onna Kabe Onna
      * Kimi ga Kureta Natsu
      * Ikiru
      * Aoi Hitomi to Nuage
      * Galileo (guest appearance)
    [2008]
      * Mirai Koshi Meguru
      * Gakkō ja Oshierarenai!
    [2009]
      * Tenchijin
      * Kurobe no Taiyō
      * Karei naru Spy

PV:

Informacijos šaltiniai:
LastQ :rožė:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
 
Kyoko Fukada
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: K-
Pereiti į: