PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 VELTPUNCH

Go down 
AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 24

RašytiTemos pavadinimas: VELTPUNCH   Tr. 12 21, 2011 2:53 pm

    Oficialus tinklalapis: VELTPUNCH
    Žanras: Alternatyvus rokas
    Susikūrė: 1997 m.
    Debiutas: 2000 m.
    Vardas japoniškai: ベルトパンチ
    Dar kitaip žinomi, kaip Berupan (ベルパン)
    Šalis: Japonija


Nariai:
    Vokalas, gitara: Hidenori Naganuma (長沼秀典)
    Gitara: Seiji Himeno (姫野聖二)
    Bosas, vokalas: Aiko Nakajima (ナカジマアイコ)
    Būgnai: Taisuke Endoh (遠藤泰介)


Diskografija:
    2000-03-21 "「Repeat 2000 times」" [Maxi-Singlas]
    2000-07-20 "「When we drive」" [Albumas]
    2001-03-23 "「人間の屑」サウンドトラック" [Albumas]
    2004-12-19 "「question no.13」" [Albumas]
    2005-04-01 "GALACTiKA vol.12」" [Singlas]
    2005-10-05 "「a huge mistake」" [Albumas]
    2006-02-21 "「GALACTiKA vol.20 総集編」" [Singlas]
    2006-10-11 "「nightsky diving」" [DVD]
    2006-10-25 "「SPILL THE BEANS!!」" [Albumas]
    2007-02-21 "Tribute to Last Days Of April」" [Albumas]
    2007-08-01 "「White Album」" [Albumas]
    2008-09-03 "「Paint Your Life Gray」" [Albumas]
    2009-07-08 "「HOUSE OF THE PAIN」" [DVD]
    2010-02-17 "「BLACK ALBUM」" [Albumas]

Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
VELTPUNCH
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-metal, electronica, gothic, R&B, Hip-Hop ir t.t... atlikėjai ir grupės :: V-
Pereiti į: