PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 MEG

Go down 
AutoriusPranešimas
WataRyuu
Sensėjus
avatar

Pranešimai : 842
Taškai : 1697
Reputacija : 29
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 25

RašytiTemos pavadinimas: MEG   Tr. 12 21, 2011 2:43 pm


Žanras: Electro-pop, Dance, Pop, Pop-rock, Electronica
Šalis: Hiroshima, Japan
Gimė: 1980-10-03
Užsiėmimai, profesijos: Dainininkė, kompozitorė, modelis, madų dizainėrė
Aktyvi: 2001 m. - dabar
Kompanijos: Burger Inn Records (2001), Dream Machine (2002-2003), Local Sound Network (2004), Shampoo Nine Records (2006-2007), Universal J(2007-..), AZ tribe (2007)
Tinklapiai: Oficialus tinklapis, Universal J tinklapis, Oficialus blogas

Diskografija

Albumai:

mgrmx (Lapkritis, 2003)
Room Girl (Liepa, 2003)
Dithyrambos (Lapkritis, 2006)
Aquaberry (Kovas, 2007)
Beam (Gruodis, 2007)
Step (Birželis, 2008)
Beautiful (Gegužė, 2009)
Journey (Rugpjūtis, 2009)

Singlai:

"Kasa to Shizuku" (Lapkritis, 2001)
"Scanty Blues" (Liepa, 2002)
"Ikenai Kotokai" / "Kasa to Shizuku" (Rugsėjis, 2002)
"Kōro" (Kovas, 2003)
"Groove Tube" (Birželis, 2003)
"Stereo04" (Gruodis, 2004)
"Rockstar" (Kovas, 2006)
"Dawn" (Rugsėjis, 2006)
"AMAI ZEITAKU" (Kovas, 2007)
"OK" (Spalis, 2007)
"MAGIC" (Kovas, 2008)
"HEART" (Gegužė, 2008)
"PRECIOUS" (Rugsėjis, 2008)
"FREAK" (Vasaris, 2009)
"SECRET ADVENTURE" (Balandis, 2010)

PV:

MEG - HEART


MEG - Droplets


by metaly
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
 
MEG
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-metal, electronica, gothic, R&B, Hip-Hop ir t.t... atlikėjai ir grupės :: M-
Pereiti į: