PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 Hotei Tomoyasu

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 

Kaip vertinate šį atlikėją?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
hoshii
Admin
avatar

Pranešimai : 644
Taškai : 1775
Reputacija : 7
Prisijungė : 2011-12-19
Amžius : 26

RašytiTemos pavadinimas: Hotei Tomoyasu   Antr. 12 20, 2011 10:25 pm

    Oficialus puslapis: Hotei Tomoyasu
    Žanras: rock'n'roll/J-POP-Rock
    Debiutas: 1988
    Japoniškai: 布袋寅泰
    Kompanija: Toshiba-EMI
    Šalis: Japonija

    Diskografija:

Singlai:
    1990.12.12 Deja-vu
    1991.06.29 BEAT EMOTION
    1991.12.04 YOU
    1992.07.22 LONELY★WILD
    1993.07.28 Saraba Seshun no Hikari (さらば青春の光)
    1994.03.30 Surrender (サレンダー)
    1994.12.14 Bara to Ame (薔薇と雨)
    1995.01.25 POISON
    1995.10.18 Thrill (スリル)
    1996.01.24 Last Scene (ラストシーン)
    1996.05.24 Inochi wa Moyashitsukusu tame no Mono (命は燃やしつくすためのもの)
    1996.10.23 CIRCUS
    1996.12.24 BATTLE ROYAL MIXES
    1997.08.01 CHANGE YOURSELF!
    1998.01.28 THANK YOU & GOOD BYE
    1998.06.23 BATTLE ROYAL MIXES II
    1999.04.16 Bambina (バンビーナ)
    1999.05.12 NOBODY IS PERFECT
    2000.08.30 VAMPIRE
    2000.10.25 LOVE JUNKIE
    2001.01.01 BORN TO BE FREE
    2002.02.06 RUSSIAN ROULETTE
    2002.10.17 DESTINY ROSE
    2003.08.27 NOCTURNE No.9
    2004.06.30 Another Battle (アナザーバトル)
    2005.02.23 IDENTITY
    2005.04.27 LIBERTY WINGS
    2006.01.25 BATTLE FUNKTASTIC with Rip Slyme
    2006.08.23 BACK STREETS OF TOKYO with Brian Setzer
    2006.11.08 Stereocaster with Char
    2010.08.04 STILL ALIVE

Albumai:
    1988.10.05 GUITARHYTHM
    1991.09.27 GUITARHYTHM II
    1992.09.23 GUITARHYTHM III
    1993.04.28 GUITARHYTHM WILD
    1994.06.01 GUITARHYTHM IV
    1995.02.17 GUITARHYTHM FOREVER Vol.1
    1995.02.17 GUITARHYTHM FOREVER Vol.2
    1996.02.28 King & Queen
    1998.04.29 SUPERSONIC GENERATION
    2000.11.29 fetish
    2002.03.06 SCORPIO RISING
    2003.09.26 DOBERMAN
    2004.03.30 ELECTRIC SAMURAI
    2005.06.15 MONSTER DRIVE
    2006.12.06 SOUL SESSIONS
    2007.10.24 AMBIVALENT
    2009.02.18 GUITARHYTHM V
    2009.12.23 MODERN TIMES ROCK'N'ROLL

Apie atlikėją:
Vardas: Hotei Tomoyasu
Gimimo data: 1962 Vasario 1d.
Gimtinė: Takasaki, Gunma Prefecture, Japonija
Ūgis: 190 cm

PV:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://jmusic.4umer.com
 
Hotei Tomoyasu
Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-metal, electronica, gothic, R&B, Hip-Hop ir t.t... atlikėjai ir grupės :: H-
Pereiti į: