PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 9nine

Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: 9nine   Antr. 12 20, 2011 9:46 pm


Oficialus tinklapis: 9nine
Žanras:j-pop / dance
Susikūrė:2005
Prodiuseriai: Sony Music Japan

Iš pradžių grupę sudarė 9 merginos.2007- 2009 metais grupę paliko kelios narės, o jų vietas užėmė kitos. Grupės narės ne tik dainuoja, jos taip pat dirba modeliais, filmuojasi laidose ir serialuose.

Diskografija:
    Albumai:
    * [2007.03.21] first9
    * [2008.07.09] second9
    Singlai:
    * [2006.02.14] Sweet Snow
    * [2008.06.24] Show TIME
    * [2009.10.21] Smile Again
    * [2010.01.20] Hikari no Kage (ヒカリノカゲ; The Light's Shadow)
    * [2010.12.01] Cross Over
    * [2011.03.09] SHINING☆STAR
    * [2011.07.20] be pavadinimo


Narės:


Satake Uki (佐武宇綺)
Gimimo data:1992.3.8

Nishiwaki Sayaka (西脇彩華)
Gimimo data: 1992.9.30

Kawashima Umika (川島海荷)
Gimimo data: 1994.3.3

Yoshii Kanae (吉井香奈恵)
Gimimo data: 1993.4.8

Murata Hirona (村田寛奈)
Gimimo data: 1996.12.29

Buvusios narės:
* Matsuzawa Azusa (松沢梓, )
* Wagatsuma Miwako (我妻三輪子)
* Kato Rubi (加藤瑠美)
* Ashida Marie (芦田万莉恵)
* Yoshida Mai (吉田麻衣)
* Yamaoka Midori (山岡みどり)
* Shimogaki Madoka (下垣真香)
* Miura Moe (三浦萌)
PV:

Informacija:http://www.generasia.com/wiki/9nine
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
 
9nine
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: #-
Pereiti į: