PortalPortal  rodiklisrodiklis  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 
 

 °C-ute

Go down 

Kaip vertinate šią grupę?
5
0%
 0% [ 0 ]
4
0%
 0% [ 0 ]
3
0%
 0% [ 0 ]
2
0%
 0% [ 0 ]
1
0%
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 0
 

AutoriusPranešimas
LastQ
nindzė
avatar

Pranešimai : 443
Taškai : 767
Reputacija : 15
Prisijungė : 2011-12-19

RašytiTemos pavadinimas: °C-ute   Antr. 12 20, 2011 9:42 pm


Oficialus tinklapis:°C-ute
Žanras:j- Pop
Kitas pavadinimas: C-ute, Cute
Debiutas:2005
Prodiuseriai:Zetima

Diskografija:
    Albumai:
    [2006.10.25] -Cutie Queen VOL.1
    [2008.03.12] -3rd ~LOVE Escalation!~
    [2009.01.28] -4 Akogare My STAR
    [2010.02.24] -Shocking 5
    [2011.04.06] -Chou WONDERFUL! 6
    Mini-Albumai:
    [2007.04.18] -2 mini ~Ikiru to Iu Chikara~
    Singlai:
    [2006.05.06] Massara Blue Jeans
    [2006.06.03] Soku Dakishimete
    [2006.07.09] Ooki na Ai de Motenashite
    [2006.07.29] Wakkyanai
    [2007.02.21] Sakura Chirari
    [2007.07.11] Meguru Koi no Kisetsu
    [2007.10.17] Tokaikko Junjou
    [2008.02.27] LALALA Shiawase no Uta
    [2008.03.20] Koero! Rakuten Eagles
    [2008.04.23] Namida no Iro
    [2008.07.30] Edo no Temari Uta II
    [2008.11.26] FOREVER LOVE
    [2009.04.15] Bye Bye Bye!
    [2009.07.01] Shochuu Omimai Moushiagemasu
    [2009.09.16] EVERYDAY Zekkouchou!!
    [2010.01.06] SHOCK!
    [2010.04.28] Campus Life ~Umarete Kite Yokatta~
    [2010.08.25] Dance de Bakoon!
    [2010.12.01] Aitai Lonely Christmas
    [2011.02.23] Kiss me Aishiteru
    [2011.05.25] Momoiro Sparkling
    [2011.09.07] Sekaiichi HAPPY na Onna no Ko

Narės:

Yajima Maimi (矢島舞美)
Pagrindinė vokalistė
Gimimo data: 1992.02.07
Kraujo grupė: O
Ūgis: 165cm

Nakajima Saki (中島早貴)
Gimomo data: 1994.02.05
Kraujo grupė: O
Ūgis: 154cm

Suzuki Airi (鈴木愛理)
Gimomo dataL 1994.04.12
Kraujo grupė: B
Ūgis:161cm

Okai Chisato (岡井千聖)
Gimimo data: 1994.06.21
Kraujo grupė: A
Ūgis:149cm

Hagiwara Mai (萩原舞)
Gimono data:1996.02.07
Kraujo grupė: AB
Ūgis:156cm
Buvusios narės:
Murakami Megumi (村上愛)
Arihara Kanna (有原栞菜)
Umeda Erika (梅田えりか)

PV:
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://www.last.fm/user/LastQQQ
 
°C-ute
Atgal į viršų 
Puslapis 11

Permissions in this forum:Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
J-Music :: J-Music :: J-Pop atlikėjai ir grupės :: #-
Pereiti į: